Zdravlje i lepota u mladosti su dar prirode, a u zrelosti – umetničko delo koje smo same stvorile!

f1c7677d-7295-422d-b066-2ff1bdaf2435.png

LETNJI ANTIAGING BODY&SOUL CONCEPT

summer edition od 14. juna do 2. avgusta

 

Zdravlje i lepota u mladosti su dar prirode, a u zrelosti – umetničko delo koje smo same stvorile!

Letnji Antiaging Body&Soul Concept by Dragana Jovanović je program održanja zdravlja i lepote za žene preko četrdesete, a u svom novom, dopunjenom izdanju počinje 14. juna i traje do 2. avgusta. Kroz konkretne veštine iz: hormonalne yoge, antistres program Autogeni trening, kroz radionice ličnog razvoja koje se bave ishranom i zdravim načinima života, naučiti ćete kako da svaki dan budete pune energije, kako da sarađujete sa stresom, da se opustite, da brinete o sebi i kako da vratite sebe na listu svojih životnih prioriteta.

Često mislimo da nemamo vremena za sebe. Kad se razbolimo – nađemo vremena i para za bolest. Kako onda ne možemo da ih nađemo za zdravlje?

Prevencija je osnova zdravlja i ona je isključivo naša odgovornost. Antiaging Body&Soul program čuva zdravlje i omogućava da živimo punim plućima u svim životnim dobima.

Posebnost ovog letnjeg Antiaging Body&Soul programa je što uz njega dobijate, pored redovnih časova i radionica – online program YOGA TERAPIJA ZA ENERGIZACIJU, uz koji možete da vežbate neograničeno u toku trajanja čitavog programa, u vreme koje vama odgovara. Takođe, obzirom na to da je ovo vreme godišnjih odmora – sve radionice i treninge imate mogućnost da pratite preko ZOOM online platforme. Uz sve prednosti koji letnji Antiaging Body&Soul program daje, tu je i popust, kojim želimo da vas podržimo u odluci da se u junu i julu posvetite sebi.

ŠTA JE ANTIAGING BODY&SOUL PROGRAM?
Antiaging Body&Soul program je program vežbanja, energizacije i opuštanja koji uspostavlja hormonalnu ravnotežu na prirodan način. On je podrška ženama posle četrdesete na putu održanja fizičkog i duševnog zdravlja.

Antiaging Body&Soul program ima 10 radionica koje se sastoje od:

1. Hormonalne joge, 8 časova. Na hormonalnoj jogi ćete naučiti:

– statične i dinamične joga položaje koji stimulišu i balansiraju rad jajnika, štitne žlezde, hipofize;

– tehnike disanja koje energizuju, opuštaju i balansiraju;

– tehnike koje usmeravaju energiju u određene organe;

– mudre, bande, tehniku terapijske vizualizacije.

2. Obuke antistres tehnike Autogeni treningu po Šulcu koji ima za cilj da smanji stres, napetost i tenziju, da spusti nivo hormona stresa koji utiču na starenje. Pored toga, ova tehnika je pokazala odlične rezultate u intelektualnom radu, u međuljudskim odnosima i u kreativnom radu.

Autogeni trening je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koju je izumeo nemački psihijatar Johan Šulc. U Evropskoj uniji ovu tehniku lekari prepisuju pacijentima koji imaju simptome bolesti izazvane stresom i pokrivena je zdravstvenim osiguranjem. Koristi se prevashodno u lečenju napetosti, strepnje, straha i psihosomatskih bolesti. Tehniku autorelaksacije koriste i zdravi ljudi, radi postizanja bolje koncentracije i spremnosti za rad, a koriste je: u NASI prilikom obučavanja astronauta, specijalci u treninzima za preživljavanje, posade mnogih vazduhoplovnih kompanija zbog velikog nivoa stresa kome su izloženi.

Autogeni trening se sastoji od osam procedura koje se ponavljaju svakoga dana. Cilj je da naučimo kako da živimo sa stresom, da umanjimo ili potpuno eliminišemo anksioznost, napetost, što spontano dovodi do izlečenje od bolesti koje su izazvane ovim simptomima.

3. Uvodne radionice „Moja ženska priča“ – vodi Dragana Jovanović, osnivač Antiaging Body&Soul Programa

4. Radionice „Nega i šminka posle četrdesete“ koju vodi Milica Jevtić, beauty trener i glumica.

5. Završne radionice „Brini o sebi – vrati sebe na listu svojih životnih prioriteta!“ koju vodi Dragana Jovanović, osnivač Antiaging Body&Soul Programa

4. Individualna konsultacija u trajanju od 30 minuta– koja ima za cilj da uskladite zdrav životni stil (poseban akcenat se daje ishrani i spavanju) sa svojim životnim navikama i poslom.

Uz Program dobijate vredan materijal za rad kod kuće:

– Online seminar YOGA TERAPIJA ZA ENERGIZACIJU – kompletan program vežbanja za rad od kuće, u toku trajanja programa;

– Elektronsku knjigu „ZEN IN BUSINESS“ Dragane Jovanović koja sadrži antistres alate, tehnike disanja i relaksacije koje možete koristiti na poslu, kao i recepte i savete vezano za zdrav životni stil.

KOME JE ANTIAGING BODY&SOUL PROGRAM NAMENJEN?
Program je namenjen ženama posle četrdesete koje žele da održe nivo hormona u ravnoteži, da žive punim plućima, kao i za sve one koje žele da vrate snagu, životnu radost i da nauče kako da se opuste od stresa.

KOME OVAJ PROGRAM NIJE NAMENJEN?
Iako je Antiaging program idealna podrška i preventiva za mnoge bolesti koje nastaju usled hormonskog disbalansa i stresnog načina života, ova metoda nije zamena za lečenje i terapiju koju je lekar prepisao.

Ovaj program nije namenjen ženama koje ne žele da preuzmu odgovornost i brigu za sopstvenu energiju i zdravlje. JEDINO PRIMENA ONOGA ŠTO ZNAMO VODI U PROMENU.

KOJE PROMENE MOŽETE DA OČEKUJETE NAKON ANTIAGING BODY&SOUL PROGRAMA?
– Više energije;

– Osećaj unutrašnjeg mira i stabilnosti;

– Povećanje fokusa koji usmerava energiju na prioritete i dovodi do bržeg ostvarivanja ciljeva;

– Lepšu i blistaviju kožu, kosu i nokte;

– Gipkije i vitkije telo;

– Bolji san;

– Povećan osećaj radosti i unutrašnjeg zadovoljstva;

– Smanjenje ili nestanak simptoma menopause – noćno znojenje, valunzi, promena raspoloženja, nesanica, glavobolja, bolovi u zglobovima, povećanje telesne težine;

– Usporavanje procesa osteoporoze.

KAKO ĆE VAM OVA ZNANJA KORISTITI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU?
Antiaging Body&Soul Program je program za ceo život. Jednom kada naučite tehniku Autogenog treninga uvek ćete imati alat koji možete primeniti da biste upravljali stresom a ne on vama. Joga položaji, tehnike disanja su moćni alati energizacije i isceljenja i najbolja prevencija koju imate na dohvat ruke.

KADA PROGRAM POČINJE:
Antiaging Body&Soul Program počinje 14. juna i traje do 02. avgusta

KADA SU TERMINI:
Hormonalna joga i Autogeni trening: nedelja od 18h do 20h i radionica „Moja životna priča“ (14. jun)

Radionice „Nega i šminka posle četrdesete“ i „Brini o sebi, stavi sebe na listu svojih životnih prioriteta“ – četvrtkom od 18h (25. jun i 23. jul)

KAKO SE RADI:
Prva dva termina: 14. i 21. juni uživo, u centru Beograda.

Ostali termini putem ZOOM online platforme.

Za sve polaznice koje nisu u prilici da nam se priključe ili žele da održe socijalnu distancu, prve dve radionice će se takođe moći pratiti putem ZOOM online platforme.

ŠTA AKO PROPUSTITE TERMIN?
Sve polaznice Antiaging Body&Soul Programa dobijaju link sa radionice koji mogu da koriste nedelju dana.

PRIJAVE:
Sva pitanja i prijave molimo da šaljete na: danzavasmembers@gmail.com

KO VODI PROGRAM?
Program vodi Dragana Jovanović, diplomirana pravnica, učiteljica joge, jogičkog disanja, meditacije, Autogenog treninga, DV NLP trener, ICI life, business i health coach, teta i reiki praktičar, nacionalni ekspert iz oblasti rodne ravnopravnosti i pisac knjiga iz oblasti ličnog razvoja koje je izdala izdavačka kuća Laguna. Osnivač je i vlasnica Life centra. Autorka je antistres programa ZEN in Business i OFFICE Reset koji vodi za zaposlene ljude u mnogim korporacijama kao što su to: Generali, Erste banka, Societe banka, Prva tv, Direct Media, JTI, Grand Aroma, dm i druge. Saradnica je mnogih ženskih magazina poput Lepota i Zdravlje, Cosmopolitan, Sensa i Story. Vodila je obuke osnaživanja žena iz oblasti lideršipa za državne institucije a sa svojim timom organizuje šestu godinu za redom besplatne događaje Dan za Vas koji imaju cilj da ukažu na važnost ličnog razvoja i rada na sebi.