Online seminar “Svesna pitanja” koji počinje 20.02.2023

Osnovni seminar svesna pitanja
20.02.2023.

Da imam sat vremena da rešim problem
od kog mi zavisi život, prvih 55 minuta
bih proveo tražeći odgovarajuće pitanje
koje ću postaviti.

Jer kada znam pravo pitanje, tada znam da
mogu rešiti problem za manje od 5 minuta.

Albert Einstein

 

Učeći Access Consciousness™ (osnivači Gary M. Douglas i dr Dain Heer) već dugi niz godina, jedan od mojih najomiljenijijh alata za život, pokretanje energije i rad sa ljudima su svesna pitanja.

Trebalo mi je dosta vremena da ih usvojim i “da prezupčim” da više ne funkcionišem iz tvrdnji i zaključaka, već da postavljam svesna pitanja.

Ja sam ih nazvala svesna.

Jer su mi davala svesnost, svakoga dana sve više i više. I dan danas za sve što hoću da promenim, postignem, dostignem, rešim, ja postavljam pitanja.

Nisam ih ja izmislila, niti patentirala. Ja ih samo koristim svakodnevno već dugo godina i živim odličan život po svojoj meri. Ako želite mogu da naučim i vas.

Svesna pitanja su dar čovečanstva i odgovor na sva naša pitanja, dileme i potrebe.

*** Da vas ne zbuni – u raznim koučing tehnikama koriste se pitanja, ali ne na ovaj način, ovde je poenta postavljati pitanje bez davanja odgovora i tvrdnji, već samo kao alat za sticanje više svesnosti i otvaranje novih svekolikih mogućnosti koje postoje u Univerzumu … zanimljivo veoma, zar ne?

Kada jednom naučite da koristite Svesna Pitanja, bićete mnogo srećniji, bogatiji i zadovoljniji u svom životu. Ohrabrujem vas da istrajete u svom putu promene koristeći ovaj divan i jednostavan alat.

Svesna pitanja otvaraju i generišu život i pomažu vam da otvorite polje beskonačnih mogućnosti. To su pitanja bez odgovora, koja postavljamo kako bismo dobili više svesnosti. A svesnost je ono što nam daje znanje o svemu, bez isključivanja i prosuđivanja bilo čega. Bez ulaska u polaritete, bez drame.

Svuda oko vas postoji nepresušni izvor ideja i mogućnosti, ali ih vi često ne vidite jer ste previše okupirani svojim problemima i ovom realnošću, koja je veoma teška, rigidna i često ne baš tako lepa.

Kada biste prebacili svoj um da umesto odgovora počne da postavlja Svesna pitanja, videli biste koliko bi vam se različitih mogućnosti otvorilo.

Program Svesna pitanja kreirala sam da bih vas naučila kako da integrišete Svesna Pitanja u svoj svakodnevni život i imate više jasnoće i više lakoće svakog trena.

Seminar se odvija online preko Zoom platforme i predavanja su  organizovana 1x nedeljno uveče  od 19h. 

Radimo po oblastima 4 nedelje i peti susret je gratis  vaša pitanja i dileme i moji odgovori i pojašnjenja. 

Dobijate ebook, pristup snimcima u trajanju od 3 meseca i jutarnje i večernje vežbe koje vam ostaju trajno. 

Bez obzira da li ste završili neki od seminara Svesna pitanja kod mene, ovaj novi format je čisto osveženje i otvaranje energije za drugačiju realnost u vašem životu, a i na planeti Zemlji.
Svako postavljeno pitanje otvara vrata novih mogućnosti, a vi ćete naučiti KAKO je LAKO.
Posle više od godinu dana od kada postoji, program je prošlo 500 ljudi. Svi koji koriste SP znaju njihovu vrednost i koliko im lakoće donose u svakodnevnom životu.
Program je prilagođen svakome ko želi da promeni bilo šta u svom životu i da unapredi neke segmente života.
Svako će izabrati jednu temu na kojoj će raditi u ovom intenzivu.

Sve lekcije će biti snimljene i dostupne onima koji ne mogu da prate uživo, a snimci će biti dostupni svim polaznicima još 3 meseca nakon seminara.

Učešće na seminaru je 300 eura u dinarskoj protivvrednosti.
Oni koji su već prošli program plaćaju pola cene – 150 eura.
Uplate se vrše preko dinarskog računa za Srbiju, preko deviznog za inostranstvo ili putem PayPal-a.

Za prijave, možete posetiti website jelenamilanovic.com ili instagram stranicu jelenamilanovic.bars